• PÅ NÄTET SEDAN 2010
  • 1-3 DAGARS LEVERANSTID
  • ALLTID 29 :- FRAKT

KONTAKT

Hittar du inte det du söker eller är du osäker på vilken del som passar din bil? Kontakta oss gärna via e-postadressen nedan för snabb hjälp. Om ärendet gäller ett tidigare köp, ange gärna ordernumret som står på kvittot och i orderbekräftelsen för snabbare hantering.

info@givarspecialisten.se

OM

Givarspecialisten.se startade 2010. Hos oss hittar du abs givare, EGR ventiler, kamaxelgivare, vevaxelgivare, lambdasonder och luftmassemätare. Vi står för hög kvalitet med snabba leveranser till bra priser.

Vi har ingen fysisk butik och kan på så sätt hålla konkurrenskraftiga priser. Därmed finns heller ingen möjlighet till avhämtning.

Givarspecialisten.se drivs av Hnr sensor parts AB (org.nr. 556905-8620) och har sitt säte i Svalöv i Skåne.

Hos oss ingår alltid 1 års garanti på alla artiklar om inget annat anges. Med detta innebär att vi byter ut din produkt om den skulle gå i sönder inom denna tid. Om du mot förmodan skulle få en produkt som inte motsvarar dina förväntningar ersätter vi dig om vi har möjlighet med en ny. Returer skickas till vår adress nedan. Observera att du alltid måste kontakta oss innan du returnerar något. Vi står aldrig för några kostnader för montering/felsökning. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, maila oss gärna vid tveksamheter.

Hnr sensor parts AB
Jägargatan 2
268 32 Svalöv